Thursday, January 7, 2010

pagi yang berserabut

semalam tukor lagu
dari lagi last breath
(ntah kenapa dorang tak suka lagi tu)
mentang le lagu tu lagu orang nak mati..
tak boleh ke insaf-insaf sket..

so aku tukor lagu rancak sket..
sedak jugak leh didengor

pagi nih aku ada banyak keje nak buat
sampai aku pikul aku nyer notebook bawak mari opis..
tapi sampai sekarang tak start lagi keje aku
duk facebook je dari tadi..

urm.. hari nih kesihatan 
tak berapa nak memuaskan..
masih lagi sakit di bahagian perut..
takpe las..penghapus dosa.. xoxo

malam nih azam nak tidor awal
setiap hari nak azam..edit gambor..sampai bijak :D


love is in the air,


2 surat cinta ♥ :

Anonymous said...

cheh.. azam tido awal kunon!!!, x caya ah....

LINN AZIZ said...

kehkeh!! biar lah orang nak berazam..hihi