Friday, January 22, 2010

jalan-jalan dan makan-makan ngan iza



semalam jumpa dengan iza
one of my friend from friendster dan facebook
comel budaknya..

urm.janji kol 8 malam
so aku pi pick up dia kat kondominium dia sewa
aku bawak maid aku sekali
maid aku pun dah lama tak jalan-jalan malam
so apalah salahnya 
aku bawak dia sekali

kami gi makan kat satay malaysia
rasa nak makan satay
lagipun makanan kat situ best je
cam dorang kalu masak.. banyak je satu pinggan
sempat ber-wifi
pertama kali masuk facebook guna iphone
cam haram..lembap giler..
last-last aku tutup je

after tu gi round kat airport,
sempat amek gambar kat sana,
nanti la..ada masa upload..
ngam-ngam nak balik
kapal terbang landing
moment yang tepat masa..
so dapat lah jugak maid aku tu tengok..

then after pergi wakaf che yeh
perghhh...giler nafsu..
tudung murah-murah saja..
kira malam tu aku byk beli tudung je
sebab murah dan comel sangat-sangat
maid aku nak jugak beli baju sehelai
nangis-nangis nak aku beli
sebok je dia...


after penat jalan-jalan..
aku hantar iza balik
time tu dah jam 11..
we have a good time..
sebelum balik amek gambar dulu ..hihi

>.<
(p/s : link tu untuk add iza kat facebook)





antara koleksi tudung yang dapat disambar




love is in the air,




4 surat cinta ♥ :

ida..yu said...

bestmyer satay malaysia..g sokmo dulu..lepak2 kat pagar airport mkn buoh..hahha...beli kat aku gok tudung tuh..

Linn سي ڤاري ڤاري said...

kehkeh.. murah lah yu tudung.. giler!! nanti aku upload koleksi tudung yang aku beli tu.. comel

izaFiza said...

hehe..tq k.lin..=)

next week kna bli gak r tdg cam gtu..keke..

Linn سي ڤاري ڤاري said...

urm.. beli banyak2 kehkeh