Wednesday, January 6, 2010

allen..my boipren


flight dari bangkok 
terus ke penang...
cari habis satu penang..
last-last jumpa 
ada 5 ekor adik beradik
dia paling itam
yang lain ada putih, kuning, belang segala
tapi dia paling tak comel..
tapi dia paling aktif
tapi aku suka dia

beli terus sebab memang niat nak wat balik kucing
beli cage cantik dan agak tertutup
sebab nanti takut orang feri penang marah
bukankah..no pets allowed..

dah naik feri..
nak naik bas pulak ke alor star...
petang naik bas ke alor star..
sampai alor star makan2 ..lepak
malam nak naik bas ke kota bharu
dalam bas dia bising bila letak lam cage
nak keluar jugak
mujur orang tak ramai
last2 dia parking atas bahu aku
jatuh tergolek ke bawah naik balik..
dia sangat sweet...

sekarang dah terlebih besar..
setiap malam mesti tidur ngan aku.. 
bila aku nak tidur je
dia mesti naik kat dada
muka menghadap aku
suh aku gosok2 dia..
sampai dia tidur..
kadang tak sempat tidur dah lari duk tepi aku..

dia boipren dan bantal peluk aku...
aku sayang dia





love is in the air,

3 surat cinta ♥ :

mistar_babuji said...

kau kucing tai.....
kawan samapai mati....

mistar_babuji said...

hahahahaha......

linn said...

yer ar..kawan sampai mati