Tuesday, March 1, 2011

self potraiture


19 jan 2011
dua bulan lepas punya cerita
tapi aku nak tulis jugak. huhu

self-potraiture nih aku ambil dengan azmie sulaiman
talented photographer.
and. fyi dia photog aku masa my engagement
so nih termasuk dalam packages
dapat buat self potraiture. nice jugak la kan..

petang tu aku dengan abby
jumpa ngan tas..
lagi ada jihan, muien
dorang tag azmie

first pergi ke kawasan yang aku pun tak berapa nak pasti
because we plan to go pantai mek mas
on the way tu lah tempat tu. lupa lak nak tanya nama apa.
pasal gps takder. but nice place ever
pokok dia memang cantik dan aku suka

siap disitu berangkat ke pantai mek mas..
agak seronok disana. pasal aku memang suka sama lalang-lalang
di pantai mek mas. terbaik...
*tapi jangan hidup seperti lalang...

apapun.. this is my potraiture..
i care so much about output from that session
lucky me..
memang comel.* sambil tengok cermin

apapun.. i love myself
and i love for being me..

thanks to all..
pokok tu cantik.. tapi takder pulak yang full
oh saya agak comel disitu
*apasal aku edit merah pulak neh. haishh
cak cak cak.... tak nampak memang buta la.. :p
comel je pokok nan sebatang neh
disebabkan comel.. aku suh snap sekeping lagi.. kah kah 
takder keje amek gambar ngan pokok kelapa.
*haips.. takdak pokok kelapa.. takdak santan..
macam mane mau buat curry?? huhu
oh encik kambing yang sangat sporting
aku bagi makan sket je.. dia nak lagi..
sampai botak rumput kat situ.. huhu
taraaaa..nih lah dia Pantai Mek Mas
comel sesangat..
akeke.. editing aku nyer word takleh blah..
jiwe-jiwe pulak.. ades
ahaks...macam citer hindustan. 
hahha.. malu malu
akeke.. aku suka this picture..
props tu comel. love love pink gitu
posing kena la tukar-tukar.. 
sama je aku pun naik boring
pendek kata semua photo aku suka
tapi dah lama duk lam hdd aku
tak jugak gi cuci-cuci.. haihhh...

apapun... that was a great day
nanti nak print bebesor.

panjang lak tulis. banyak lak gambar.
dah. aku dah nak off.. tata
post signature

2 surat cinta ♥ :

achik ezam said...

cantik!!!!!!!!!!!!!!

modelnya pon cantek.


berdebar2 tak meghitung hari???

hehehheehe




p.s:awak, letak size large atau extra large lagi clear kot.

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

ezam.. ahaha.. malu malu **

berdebar sesangatttt *ngee