Sunday, March 6, 2011

double tensen!! telekom punyer kes!


aku naik bengong pasal phone aku takleh digunakan
phone office pulak tu..
ok rilek... cuba call service centre... 100 dial..tet tet tet

customer service : 
selamat pagi..boleh saya bantu
aku :
 tolong saya cek no akaun nih. takde nada langsung
customer service : 
sila tunggu sebentar..
*sambil layan iklan-iklan tmnet
customer service :
 maaf puan, saya takleh nak cek. kena cek bahagian billing esok pasal
sekarang dah tutup
aku :
ok! 
*mood emo dah lah panggil aku puan. tak dengar ker suara aku ala-ala baby

esoknya

 aku :
 tolong saya cek no akaun nih. takde nada langsung
customer service :
 sila tunggu sebentar..
*sambil layan iklan-iklan tmnet yang sama..agak bosan disitu
customer service :
 no ni dah ditamatkan perkhidmatan puan. sejak 16 feb lagi dari request pemotongan
aku :
 $#%^&*(*)()_ biler masa pulak!!!!!!!! saya baru bayar bil je nih
customer service : 
memang kami ada menerima bayaran puan pada 20 feb 2011
aku :
dahtu, bila masa saya request nak potong!!! 
customer service :
 tu puan kena pergi telekom centre. kami takleh buat apa-apa dari sini
aku :
 ok. tapi saya nak pesan. boleh tak jangan sesuka nak potong talian.. 
awak ingat saya takder keje ke
nak gi berlonggok beratur kat tmnet yang slow giler tu. 
terima kasih
**panngg!! letak gagang sambil emo..malas aku nak dengar suara dia.

jangan la ko tambah ke'emo'lan aku!!!!!
aku dah cukup emo lately!!!
*baru aku perasan, bila aku emo..aku selalu silap taip. damn.. dah 4 kali grammar check. haha!
post signature

3 surat cinta ♥ :

elly hamzah said...

sebab tu saya toksey kijo operator TM/Astro/TMNet dan lain2; sbb risau org emo..saya yg jawab lagi emo..hahahhaa

Penchenta Kedamaian said...

Puan.. sabar puan.. jangan marah..
Hehehe..

Chill sis chill2...
Pi pekana nasi kandar lu..
Perghh..
Lazat..

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

makcik- mau tak emo. haihhhh

PK- haips haips.. cik ler.