Friday, March 18, 2011

kematian berganda baby kitten


dear diary..

14hb mac 2011
makcik call time aku ngah dinner..
masa siap dinner.. aku call back pasal tak berapa dengar phone tadi
sesedor je ada misscall 3 kali
call punya call.. makcik kata
cullen was dead.. aku speechless
makcik sabar okay.. dah ajal dia

16hb mac 2011
maid aku call kata kitten unwell..
so aku suh dia bagi kitten susu..from merlin..
dia cakap cam tak bermaya je kitten tu...
aku dah mula rasa tak sedap hati.. tapi nak buat camne..
aku kat terengganu time tu..

petang dia call lagi.. dia kata kitten takmo minum susu
diam je.. tapi masih alive..
aku suh lagi maid aku letak skit2 susu kat mulut dia..

malam dia call... kitten dah takde.. sedih..

17hb mac 2011
aku sampai dari terengganu dalam jam 5 lebih
terus masuk ke office. tapi mata mengantuk giler babas.
sejam je kat office aku balik ke rumah..
tempat pertama.. aku tuju.. kitten cage..
alahai.. another baby kitten was dead..
tak tahu nak cakap camne..
terus aku suh maid aku tukar cage..nak marah dia pun tak guna..
dah nak mati.. so matilah dia..

dalam masa 4 hari.. aku hilang 3 cats.
hard fact to believe!
poor my baby kitten~
post signature

2 surat cinta ♥ :

elly hamzah said...

sedey lately ni. kematian kucing berganda. arghhh..xdpt terima ajek cullen pergi cam tu, blom puas ngan dia..btol2 xley terima. teringat2 ttg dia, rayyan pulak dok suh g amik cullen kat klinik. adoiiii

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

rayyan suh pi amek cullen.

rindu sangat dia pada cullen tu..

makcik jangan sesedih k.