Monday, February 7, 2011

penyakit


dear diary,
lately nih tak sihat
demam sekali packages batuk dan sedikit selesema
dugaan sungguh.. tapi penyakit kan penghapus dosa
banyak dosa kot. itu yang banyak penyakit datang

after 2 months period problem.
lagi ditambah dengan penyakit perempuan ini
rasanya aku punya emotion effect jugak lah kot
rasa malas, rasa boring, rasa serabut
semua include in package.

maybe this is the right time for holiday
but where to???
aku pun tak tahu nak gi kemana.... tapi rasa macam nak blah je
duk kat tempat keje pun takder mood.
malas je manjang
malam2 pulak nak tidur kemain susahnya..
bahagian nak golek berguling atas katil makan masa nak 2 jam untuk tidor
macam mana tu..insomnia dah aku neh..

apapun. i wish everything gonna be right
on the right place and right time.
but... its cant be the same anymore

dah. aku dah start mengarut. tata.
post signature

3 surat cinta ♥ :

r3d lollip0p ♥ said...

cheer up Linn.
:)

natashacherahim said...

kak lin cyg...mkn la VCO...sha aritu ado period prob jgk...dkt 6 bln dop mai...smggu lebih sha makan...period mai..tp dop thu la dio jalan betol ke tak..kalau nk thu kna tggu next month la plop..

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

zila- ty huhu

tasha-kaklin campur ngan demam nih.