Wednesday, February 9, 2011

hantaran- baju


114 days before big days

dear diary,
hari start je buka pc.. buka fesbuk
terus mata melilau mencari baju .pilihan adalah jubah.
penim kepala dibuat nya.

tapi pencarian belum berakhir
ada yang aku berkenan.. tapi jauh lah pulak.. di indon sana
sob sob sob.. sedih
antara yang menarik perhatian... yang membuat aku penim
* bulatkan mata.. tutup mulut. kan air liur korang meleleh. haha

s17 pn bl tu aku berkenan sangat.. tapi yang jual nya orang indon.
dushh.. aku inbox2 tak balas pulak. *grrr
nih kat mesia.. dekat je .. kok lanas .. kota bharu
design yang sama. but too much pink..
incik boo cakap.. cannot baju melayu pink okey
*agak keras arahan tersebut. so kena cancel
design lain but still in lovely pink + blue
tapi design dia. cam tak sesuai untuk aku..mmm
still in this color.. cantik jugak kan... maybe gambar nih overexposure
but the design.. and color.. cantik..
nih akan masuk peringkat pertimbangan.. ahaks
omg.. so lovely pure white
memang lawa sesangat... tapi putih la pulakkk...
nak wat camne. aku ngan putih dan pink tak dapat dipisahkan.
tapi..kena cancel jugak yang ni. dush.
wahhh..meriah betul.. dengan bunga dan manik-manik besar.
so lovely dengan color gray. 
tapi dah macam baju tidur pulak..ahaks :p
sarat sangat kan.. but still cantik.. * aku sambil gosok2 mata
wahhhh....meriah...
tapi tak sesuai untuk aku.. dushhh.
oh my oooo my...... myyyyy
comelnye pink .. and that yellow mix green
simple but nice.
sangat sesuai untuk aku
baju yellow tu lawa.. sangatlah lawa.
mmmm... masuk bab pertimbangan. zaaaasss
elegant???? exclusive???
all in box...
cantik kan.. dark blue dengan manik-manik yang comel..
siyes.. sangat la lawa...

so keputusannya..
yang mana satu....

tunggulaaa..pasal aku dah penim..
lenkali sevey lagi.
( aku pun tak tahu nak pilih weyyyyy !! )
post signature

4 surat cinta ♥ :

lien said...

pink itu sangat comel..design pun chantek..tapi yang kuning itu pun cute jua..huhuh..rabun kaler da ni..
amik semua je la..boleh??:p

elly hamzah said...

yg kuning ijau tu so nice..but blue + pinky is totally all out! carik lagi..banyak lagi weh!klo pilih cepat sgt, kang nyesal kendian!huhuhuhu(comel2 pulok kawen zaman skg, sero nok kawen smulaaa)

marlyn said...

k.linn counting for bigday!
malin plok counting nk beranok. hehe

malin suka yg putih n biru yg last skali tu. huhu

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

lien- haha. pakai rabun mata dah kita

makcik- kawin sekali dah la makcik. bagi orang lain plop

marlyn- akeke. marlyn memang kena counting baby blue tu. huhu

lawa biru tu kan. comel sesangat.