Wednesday, November 10, 2010

mood shopping

hari nih mood shopping datang lagi
rasa seronok bila mood nih datang
bila abis mood nih jadi rasa tak seronok pulak
sebab tgk poket kering

tak tahu pasal apa
tapi maybe sebab nak gi beli barang gubahan
harap jumpa la nanti barang yang aku berkenan
dan harap yang aku berkenan
harga dia takde lah taraf harga vip..
fushhhh

masuk hari ni ...
ngam-ngam aku masih ada tempoh selama sebulan
untuk membuat persiapan
cuak pulak rasa.. ahaks..

apapun.. 
harap jumpa yang terbaik nanti..
untuk gubahan pada si jantung hati

( p/s : oit bibi.. cepat lah mari amek aku nak gi shopping neh )

2 surat cinta ♥ :

elly hamzah said...

xpe..gubahan utk bertunang x sebesar/seberat dugaan utk gubahan kawen. carik lek lok!

Linn سي ڤاري ڤاري said...

tu pun dah pening separuh nafas.. fushh~