Tuesday, November 23, 2010

baby kitten progress

hari nih dah masuk 8 hari 
kitten hitam putih tu membesar
amber pulak dah tahu keluar dari cage
kalu tak melangguk je duk dalam cage 
ibu prihatin lah katakan..
(time first day..hukhuk..3 ekor lagi mati sebab pramatang)
baby kitten tak tahu lagi nama apa
pasal tak tahu lagi jantan betina
so panggil hitam putih je la dulu

sekarang bila pegang dah tahu garang-garang
makin dia garang makin aku hembus angin pada dia
kelakar aku tengok.. huhuhu
apapun.. dorang dah gemok..
gemok dan bulat

 
ada video sekali .. hukhuk.. skrg aku rajin amek video
siggy

4 surat cinta ♥ :

elly hamzah said...

yowww!big progress of them!erm..still thinking nak bui salah sekor kat makcik di sini ke?aii oke ajee, suke ajeee

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

harap yang nih selamat hidup sampai dia besar. :)

makcik kena cari partner utk cullen. yang nih kecik sangat tak padan. keh keh keh

natasha MDG said...

alalala~ comel nye meow ni ~

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

ty ty