Wednesday, November 10, 2010

kenapa aku berblogging ??

sometimes ada orang tanya aku
"kenapa aku berblogging ??"
"adakah kerana aku suka orang tahu perihal aku?"
(pedas betol !! )

mmm..

yang aku pelik ..kenapa korang nak baca yang aku tulis
aku bukan lah artis
oh ya.. mungkin korang tak sengaja ter'click 
lalu masuk ke blog aku yang comel neh
hihi

aku berblog sebab aku suka menulis
mungkin juga aku jenis yang suka berkongsi
sometimes agak sukar meluahkan perasaan
jadi blog nih aku tulis untuk melepaskan kemarahan 
dalam masa yang sama mengatakan kegembiraan
lagipun aku rasa takde lah semua kawan aku yang kat realiti ni
nak dengar semua cerita aku kan.. 

mungkin cerita yang aku tulis takder lah best
tapi korang baca jugak..
so aku kira kita sama lah..
aku suka tulis.. korang suka baca

lagipun bila aku rewind balik
aku baca satu persatu yang aku tulis
aku tersenyum sendiri 
begitu rupanya kisah yang aku lalui..

blog ini mengenai aku dan kehidupan aku
korang patut cuba menulis blog
it's fun.


6 surat cinta ♥ :

Akma said...

setuju2...hhuhu

elly hamzah said...

agreed!klo x suke, sila jgn baca..kan??

aienyerika87_badlisyah said...

100% agree!!heee...=)

nik mohd.azhan said...

koyaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaa

nik mohd.azhan said...

koyaaaaaaaaalaaaaaaaa

Linn سي ڤاري ڤاري said...

hahha.. azhan. ngade :P padahal dia jugak hak baca

makcik - kan betul kan

akma - tu lahhh.. kan

aien- kaklin pun setuju gak :p