Friday, January 14, 2011

stress meter is up again

  minggu stress datang lagi 
aku rasa minggu nih aku kerja tanpa henti
lunch ngan breakfast asik skip je.
tapi peliknya aku tetap jugak gemok
haish. kena diet neh

report semakin membuat aku giler
lagi sikit nak mereng 
mmg stress abis.. mulala rasa bad mood
lebih-lebih lagi takda cerita lawak
yang nak di search kan..
aku rasa this week aku keje
dengan mental yang sangat kuat
boleh dikatakan aku guna 99% kepala hotak aku 

tapi walaupun aku sibuk.
aku masih sempat lagi mencari coding-coding
untuk blog aku.. akekeke..
walaupun tak der lah cantik cam blog2 orang diluar sana
tapi asal best mata aku memandang 
kira okay la kan.
lagipun aku jugak yang nak baca...

arghh dah takleh nak merapu lelama
nak kena sambung keje
ops.. office hour dah abis la.
sambung kat rumah la pulak. 

dah. tata. korang pun balik laa..
opis hour dan abis.. 
nak claim overtime bebanyak la tu..weekkk








post signature

2 surat cinta ♥ :

elly hamzah said...

moody ajek, blom kawen lagih tu..gaho niiii?asyik malap ajek bulan, leh tahan ke si Boo?ilek ilekkkk!!!

L.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

haha. rilek lah neh. :p