Thursday, January 20, 2011

dari kerana mata



(click gambar untuk image lebih besar)
pretty tasneem

Lirik Lagu Dari Kerana Mata - R Azmi

Dari kerana mata, yang mempunyai kuasa
Oh aku tergoda, aku tergoda terkecewa
Dari kerana mata, yang mempunyai kuasa
Oh aku tergoda, aku tergoda terkecewa
Dari kerana mata

Dari mata terbitnya asmara
Senyumanmu menikam jiwa
Renungan mesra menjelma segera
Aku tertawan memendam rasa

Oh aku tergoda, aku tergoda terkecewa
Dari kerana mata, yang mempunyai kuasa
Oh aku tergoda, aku tergoda terkecewa
Dari kerana mata

Setiap waktu ku cinta sayang
Sinar wajahmu selalu terbayang
Aku memujam rayu seorang
Lepaskan aku dari impian

Oh aku tergoda, aku tergoda terkecewa
Dari kerana mata, yang mempunyai kuasa
Oh aku tergoda, aku tergoda terkecewa
Dari kerana mata


post signature

4 surat cinta ♥ :

r3d lollip0p ♥ said...

hi linn.
lama x komen kt page.
busy la. (- -").
blog kamu makin comel ! :).
Linn ada dlm fb list zila tau.

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

hi zila. huhu tu lah ..
awak student busy la kan
saya lak bekerja. lagi lah super duper busy

oh yer ke? kita friend kat facebook ek. huhu~

r3d lollip0p ♥ said...

a ah..^^
yup..
check kat fren list linn,
zieyLa adnan :)

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

huhu. tak perasan pulak. :) ~

apapun, kat fesbuk tak berapa nak kenal. kat blog lebih kenal. hehe