Saturday, January 28, 2012

theme baru. kiter suker!


ahha!!
perasan tak ? perasan tak?
theme belog kita dah tukor color
kita tukor kaler ijoo!!!

nih disebabkan virus kepala kering yang duk
sebok menengek kat belog kita ari tu.
so kita tgk belog kita dah tak berapa nak cantik
hilang abis kekatun yang kita susun dgn kretip!
benci sungguh kat virus bingai tu! huh!
so kita amek keputusan
kita tukoooooooooooooor je le ke kale ijooooooooo!

teng teng teng

*sinopsis pemilihan*

kat atas tu ada banyak orang kan
comel kan!
ada 2boboi
4 gegel.. comel je kan

kita kasi tahu ehs pasal apa kita amek theme ijo neh

2 boboi tu
mewakili abang kita.. sesatu nya abang kita
yang satu lagi tu.. bakal jadi nyawa kita
kita tak tahu agi sape.. tapi kita tahu dia akan jadi other half kita
tak paham? alahai sengalnya?
soomi kiter ler. ( ah malu kita)
gambar yang pegang tangan kat depan tu
kita ngan nyawa kiter la tuuwww ( ahaks miang kan kiter)
wekkk.. biar ler. belog kiter kan!

yang 4 lagi gegel tu
kita ada 4 beradik perempuan
ahaks..
semua gegel dalam keluarga kita sangat kita sayang
muahs muahs gituww..

yang takder mak ngan ayah kiter je dalam tu
tapi takper. mak ayah kita sentiasa kat ati kiter.

so tamatla kenapa kita amek theme kaler ijo neh
walhal kita idop ler gemor bebenor kaler ijo neh
tapi comel pulak kaler ijo neh kan!
nanti kita nak kahwin
kita nak pakai kaler ijo camne. haha
jeles letteeew!

okay la. kita nak sambung keje nanti boss kita marah

tata!

post signature

3 surat cinta ♥ :

elly hamzah said...

euuuuuuuuuuuww..gediknye 'kite' lam tu, but i like!!!

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

Kite like jugak huhu

juang said...

comel nye..