Friday, January 27, 2012

hatiku di kinabalu


 cak cak cakk!!


lama kita tak hupdate belog.
kalau kita hupdate pun takder orang baca gak
tapi ari neh kita ada mood nak nulis. so kita tulis la

seminggu lepas kita tgk citer drama
sedap yang amat
sedap lagi dari makan ekrem paddle pop!
siyes.. mmg best citer neh 

nak tahu citer apa?

taraaaaaa

yup citer neh.. siyesly sangat best

kita suka part-part yang memula cerita neh. 
sweet sangat la nak ngorat
sampai ke puncak gunung kinabalu
kita nak buat camneh jugak bleh???
( ayuh! panjat gunung kinabalu)


kita suka part neh time qistina duk cerita kat anuar pasal " cinabalu " pastu
lama lama lama lama lamaaaa
jadik "kinabalu"
huhu. sweet macam cakap " i love you"
tetiba jadi " nice view"

part nyanyi tu pun best.. sampai kita duk nyanyi lagu tu je.
dah cam sewel.. kita dah ingat lirik dia tau.
nanti kita sampai kat puncak kita nak nyanyi.. 


"Tinggi-tinggi gunung kinabalu, Tinggi lagi sayang sama kamu.. 
Biru-biru hujung kinabalu, tengok dari jauh hati saya rindu."'


huhu.bak kata Qistina..
tak nyanyi nanti nenek moyang marah. haha apa-apa je la huhu

part nih pun kita suka


macam best je kan.. !!!
ouch sangat awesome la dapat panjat gunung kinabalu neh..

lepas je nengok drama neh, kita tetiba duk berangan minat zul ariffin
abby abadi jangan marah ehs
kita tak amek dia. kita minat je..huhuhu
kita suka pulak cara dia ketawa..

dah dari tadi kita duk cerita part yang kita suka je kan
skrg kita nak kaborkan pulak part kita tak suka


arghhh.. tak suka part neh 
tapi sian Anuar nangis teresak-esak. mesti susah nak berlakon tu kan!


" masih ingat kah cerita kinabalu, ceritanya sama"
"cuma ada sedikit perbezaan"


hadoiii.. kita tak gemor bab berpisah neh
kalau boleh nak bercinta-cinta sampai bebila gitu.. 
arghh tak suka.

apapun cerita neh sangat best.. kita dah suh semua orang dolod
kalau ada cd nanti kita suh depa beli.. huhu
kita frust bila zul ariffin kata kat twitter
takder episod ke dua 
haiseyyy

encik direktor.. tolong la buat 
hatiku di kinabalu 2

kita nak tgk Qistina lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

(dah! korang sume pun pastikan tgk)
(penat je kita duk cerita-cerita)

sinopsis: ( kita copy je neh, jenuh ler nak tetaip)

Hatiku Di Kinabalu mengisahkan Anuar (Zul) dan Qistina (Yana) hangat bercinta ketika di zaman kolej dan kemudiannya berkahwin. Malangnya, Qistina jatuh koma akibat kecederaan serius selepas diragut. Anuar setia menjaga Qistina yang terlantar di hospital dan pada masa yang sama, dia juga menjaga anak perempuannya, Maya.Keadaan menjadi rumit selepas Anuar mengahwini Lara selepas dipujuk oleh ibu bapa Qistina. Kehidupan mereka diteruskan seperti biasa dan mereka terus menjaga Qistina yang masih terlantar di hospital.Konflik sampai ke kemuncaknya apabila Qistina yang terlantar koma selama 10 tahun akhirnya tersedar. pada masa sama, Maya tidak boleh menerima ibu kandung yang selama ini hanya dilihat hanya kaku di atas katil hospital.

p/s: untuk suami kita.. tolong jangan kahwin lain! kita tak sanggup tau.. sebab kita setia cuma kita tak sedorkan diri je. huhu. 
post signature

3 surat cinta ♥ :

elly hamzah said...

kan..'kita' xsedor kejap ye; 10thn je..hahahahha!

l.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

Huhuhuuuu.. Makcik tgk ke idop citer ini?

juang said...

nasib baik tgk sekerat sekerat..