Wednesday, December 29, 2010

designer



hari nih sehari kat office
kerja akaun aku tak sentuh
semuanya gara-gara 
cubaan nak jadi designer

sebenarnya cita-cita jadi designer
tak pernah ada dalam list aku
kalau peguam tu ada la..
tapi tak berapa nak cerdik pulak
so takleh nak jadi peguam
nak jadi doktor.. kan bau darah
tgk orang luka sana sini.aku naik seriau pulak..
so biarlah aku keje akaun cam sekarang

hari nih pertama kali buat design.
buat design kad kahwin sendiri
tapi photo-photo tu orang lain punya la

hasilnya... biar lah rahsia. ahaks

tungguuu


anyone..just click here.more wedding card to see
cute and exclusive card
http://galerikadkahwin.com.my/

Photobucket

5 surat cinta ♥ :

Liz said...

tak apa linn..design untuk kad sendiri lagi best..nak kahwin ya..bila agaknya? jgn lupa jemput liz ya..hehehe

L.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

:| ...

tak pandai pun design.. haru jadinya. hukhuk.. apapun kena suh profesional jugak yang finishing.

insyaAllah tahun depan. doakan yer.

r3d lollip0p ♥ said...

menarik.
*terfikir utk design kad sendiri jugak*

aienyerika87_badlisyah said...

designer berbakat ni...bakat terpendam..

L.i.n.n سي ڤاري ڤاري said...

red lollipop - hukhuk.. macam best jugak la design sendiri tapi ikut arahan yang designer asal bagi gak. adjust sket2 je. hukhuk

ien- wahhh... langsung tak :p hahha