Tuesday, March 2, 2010

teknik HDR

semalam agak penat 
membuat tutorial HDR..
aku takder lah terror benor tang bab HDR..
tapi boleh laa..
memandangkan ada masuk forum dan aku buka thread HDR
tak sangka ramai pulak yang berminat nak belajar..
urm.. so aku post lah mane patut yang aku tahu..
 
korang pun patut sokong aku .. lam forum neh..
keh keh keh..
mane yang tahu fotografi tu.. boleh bertukar pendapat..
lagipun byk lagi thread kat dalam tu
by the way.. kat forum 
korang boleh lah register..then ada satu pertandingan blog
untung-untung apa yang korang tulis tu best
boleh menang RM300.00 free-free je.
nak kan??
kat nama referer tu tulis lah nama aku.. linnaziz
maner tahu aku boleh menang pertandingan referer
korang nak tolong kan??
apapun.. thread aku kat forum tu..
maner tahu korang boleh hasilkan foto cam aku buat neh..

selamat berforum...jumpa kat sana 

5 surat cinta ♥ :

ezam said...

ape software yg leh donlod secara haram utk HDR ek??

Linn سي ڤاري ڤاري said...

photomatix.. dynamic HDR.. tu yang femes

kalu photoshop.. plug in lucis art much better

ezam said...

okeh..malam ni dk donloding..hhihihih

Linn سي ڤاري ڤاري said...

gud

greenhall said...

sure tu anak allen?