Thursday, May 27, 2010

oh little sugar glider

hey orang kampung.....
sekarang aku rasa
tahap kesuburan haiwan ternakan aku menjadi-jadi
ari tu hamster aku beranak..sebelum aku ke Gold Coast
semalam lagi mau beranak..banyak pulak tu
sampai 9 ekor...
kucing-kucing aku kat rumah yang tiga ekor tu
dah makin gemuk dan membesar.. comel giler..
huhhuhu..

semalam kelahiran yang ditunggu-tunggu pun tiba
my sugar glider.. su kyi dan max..
dan jadi mak dan bapak..
huhuhu...dah beranak su kyi..
ada dua ekor anak dia.. comel tapi garang..
mula-mula aku cari gak... mana porch su kyi..
cam takder.. je.. muka mula dah frust..
aku tgk anak dia duk peluk dia je..
then aku biar je la..

sibuk aku duk ber facebook..
rasa nak gi tgk su kyi..
halamakkkkk.....
anak dia dah masuk porch la..
OMG ..that was great moments.. dem cute..
harap mereka-mereka membesar dengan sihat

kayala aku..
leh jadi peternak yang berjaya.. ahaksss
untuk korang... aku hadiah.. gambar anak su kyi 
sebelum masuk porch..
sekarang tak nampak dah anak dia..
pasal masuk porch tak kuar2.ahaks.
hihi.. comel kan??? geli pun ada.. 
but they such lovely little sugar glider
huhuhu...membesarlah dengan sihat~

2 surat cinta ♥ :

adreen said...

bagila satu sugar glider. seres ni

Gransazer said...

waaahhhh!!!comelnye...huhu~da lama da smpn niat nk bela sekor..